Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

209

g'woon Vloeibaar wasmiddel donker

G'woon vloeibaar wasmiddel donker is een krachtig wasmiddel met verzorgende en beschermende bestanddelen, waardoor ook op lage temperaturen vlekken Lees meer...
209
  • Prijs per liter1,55
  • Inhoud 1350 mililiter

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingg'woon donker vloeibaar wasmiddel 1350ML
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd
  • Contactnaamg'woon

G'woon vloeibaar wasmiddel donker is een krachtig wasmiddel met verzorgende en beschermende bestanddelen, waardoor ook op lage temperaturen vlekken verwijderd worden. De kleurbeschermer zorgt er bovendien voor dat je zwarte en donkere kleding langer mooi blijft. Je was wordt dus g'woon stralend schoon en blijft bovendien langdurig fris.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.