659

Hg Vloeibare ontstopper

Voor alle soorten afvoerleidingen**Niet geschikt voor afvoerleidingen van aluminium of zink.HG 'vloeibare ontstopper' is een unieke, veilige maar toch Lees meer...

659
  • Prijs per 6,59
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstNederland

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Voor alle soorten afvoerleidingen**Niet geschikt voor afvoerleidingen van aluminium of zink.HG 'vloeibare ontstopper' is een unieke, veilige maar toch zeer krachtige ontstopper die vele voordelen biedt. Doordat het product gebruiksklaar is, hoeft er niet verdund te worden, waardoor er minder kans op spatten bestaat. Ook bruist en spat het product niet als het in de afvoer wordt gegoten. Bovendien kan dit product, in tegenstelling tot korrelvormige ontstoppers, de verstopping niet verergeren en worden kunststof afvoerleidingen niet aangetast.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.