Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

099

g'woon Vloeibare zeep

- Reinigt op basis van natuurlijke ingrediënten - Met glycerine G'woon vloeibare zeep reinigt grondig en heeft een veilige en verzorgende werking op alle Lees meer...
099
  • Prijs per liter1,32
  • Inhoud 750 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingg'woon vloeibare zeep 750ML
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 2538, 4140 VB Leerdam
  • Contactnaam1 de Beste

- Reinigt op basis van natuurlijke ingrediënten - Met glycerine G'woon vloeibare zeep reinigt grondig en heeft een veilige en verzorgende werking op alle oppervlakken, zonder spoelen en zonder strepen na te laten.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.