349

Korengoud Vloerbrood purple meergranen

Met zorg en aandacht gemaakt door onze bakkers in het Limburgse Kerkrade. Berglander vloerbrood is lekker met onze vleeswaren uit eigen streek!

349
  • Prijs per 2,19
  • Inhoud 1 stuk

Productinformatie

Korengoud Vloerbrood 
Vloerbrood is een traditioneel gebakken brood en dat proeft u. Knapperig van buiten, luchtig van binnen! Onze bakkers in het Limburgse Kerkrade leggen vers gekneed deeg rechtstreeks op de vloer van een gloeiend hete steenoven. Het vloerbrood schroeit razendsnel dicht, krijgt een heerlijk krokante korst en blijft van binnen extra luchtig. U geniet van een intense broodsmaak bij elke hap.

Korengoud vloer purple meergranen
Het vloer purple meergranen is alleen verkrijgbaar bij Jan Linders! Vloerbrood op basis van paarse tarwe, een specialiteit uit Australiƫ. Een uniek meergranenbrood met gepofte mais, knapperige sojastukjes en zonnepitten.

Meer Korengoud
Bekijk ook onze andere Korengoud vloerbroden of download de Broodkaart van Jan Linders. 


Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.