Korengoud vloerbrood
Onze Korengoud vloerbroden worden iedere dag, direct op een stenen ovenvloer gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Altijd volgens authentiek recept uit eigen streek!
Het geheim van het lekkerste vloerbrood is, naast de beste ingrediƫnten, het direct bakken op een stenen ovenvloer. Dit geeft het brood zijn speciale karakter: een dunne, knapperige korst en een luchtige binnenkant. Niet voor niets wordt ons Korengoud vloerbrood jaar in, jaar uit bekrood tot 'het beste brood van Nederland'.
Lekker duurzaam
Onze broodzakken zijn gemaakt van recyclebaar plastic. De zak is extra dun, maar niet minder sterk. Zo besparen we op grondstoffen en werken we mee aan een beter milieu!
Nog langer genieten?
Vries het vloerbrood in, dat kan gewoon in de verpakking! Het brood blijft minstens 2 weken vers in de vriezer.
Ons vloerbrood
Ons assortiment Vloerbrood is vernieuwd! Kijk voor het actuele broodassortiment in jouw Jan Linders supermarkt. Zit je favoriete brood er niet meer tussen? We hebben voor ieder brood een alternatief! Vraag een van onze medewerkers voor advies.