Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Vloerbrood

Korengoud vloerbroodOnze Korengoud vloerbroden worden iedere dag, direct op een stenen ovenvloer gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Altijd volgens authentiek recept uit eigen streek!

Het geheim van het lekkerste vloerbrood is, naast de beste ingrediƫnten, het direct bakken op een stenen ovenvloer. Dit geeft het brood zijn speciale karakter: een dunne, knapperige korst en een luchtige binnenkant. Niet voor niets wordt ons Korengoud vloerbrood jaar in, jaar uit bekrood tot 'het beste brood van Nederland'.

Lekker duurzaam
Onze broodzakken zijn gemaakt van recyclebaar plastic. De zak is extra dun, maar niet minder sterk. Zo besparen we op grondstoffen en werken we mee aan een beter milieu! 

Nog langer genieten?
Vries het vloerbrood in, dat kan gewoon in de verpakking! Het brood blijft minstens 2 weken vers in de vriezer.

Ons vloerbrood

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment Vloerbroden. Kijk voor het actuele broodassortiment in jouw Jan Linders supermarkt.