Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Vloerbrood

Korengoud vloerbroodKorengoud vloerbrood is een traditioneel gebakken brood en dat proef je. Knapperig van buiten, luchtig van binnen! Onze bakkers uit het Limburgse Kerkrade leggen vers gekneed deeg rechtstreeks op de vloer van een gloeiend hete steenoven. Je geniet van een intense broodsmaak bij elke hap.

Op de ovenvloer gebakken brood
“Het echte vloerbrood wordt niet in een broodblik gebakken, maar ligt direct op de ovenvloer. Voor het gemak wordt tegenwoordig toch vaak een (extra laag) bakblik gebruikt. Bij Jan Linders doen we dat niet. Juist doordat het vloerbrood rondom helemaal vrij ligt, ontwikkelt de smaak zich optimaal en wordt de korst mooi egaal en krokant.” 
Jos Biersteker, Bakkerijmanager, Goedhart Kerkrade

Vloerbrood met krokante korst
De authentieke stenen ovenvloer zorgt ervoor dat rondom het Korengoud vloerbrood een mooi gebakken korst ontstaat. Wat ons vloerbrood nóg lekkerder maakt is het volgende: vóór het bakken snijden onze bakkers het deeg aan de bovenkant in. Daardoor krijgt het brood zijn herkenbare, robuuste vorm en komen de geur en smaak helemaal tot hun recht. 

Ons vloerbrood

Volkoren brood is een gezonde keuze, maar ook onze andere broden zitten boordevol granen, pitten, lijnzaad of maïs. Probeer ook eens onze Duitse vloerbroden: Vloer Duits Munsterlander Desem of Vloer Duits Delicatesse desem. Stevige broden naar Duits recept. Kijk voor het actuele broodassortiment in jouw supermarkt.

Brood en vlaai

Bekijk ook onze andere Korengoud broden. Wist je dat je bij ons ook aan het juiste adres bent voor de lekkerste Limburgse vlaaien? Onze Limburgse vlaaien worden elke nacht vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Sevenum.