099

g'woon Vochtig toietpapier sensitive

Biologisch afbreekbaar & doorspoelbaar De doekjes zijn biologisch afbreekbaar en doorspoelbaar, maar spoel niet meer dan 1 of 2 doekjes tegelijkertijd Lees meer...
099
  • Inhoud 40 stuks
  • Land van herkomstTurkije

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Biologisch afbreekbaar & doorspoelbaar De doekjes zijn biologisch afbreekbaar en doorspoelbaar, maar spoel niet meer dan 1 of 2 doekjes tegelijkertijd door. Vochtig toiletpapier g'woon vochtig toiletpapier sensitive gebruik je na droog toiletpapier en zorgt voor een zacht en verzorgend gevoel. De doekjes bevatten bovendien geen parfum en zijn geschikt voor de gevoelige huid.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.