Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

099

g'woon Vochtig toiletpapier gevoelig navulling

Biologisch afbreekbaar & doorspoelbaar De doekjes zijn biologisch afbreekbaar en doorspoelbaar, maar spoel niet meer dan 1 of 2 doekjes tegelijkertijd Lees meer...
099
  • Inhoud 40 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Biologisch afbreekbaar & doorspoelbaar De doekjes zijn biologisch afbreekbaar en doorspoelbaar, maar spoel niet meer dan 1 of 2 doekjes tegelijkertijd door. Vochtig toiletpapier g'woon vochtig toiletpapier sensitive gebruik je na droog toiletpapier en zorgt voor een zacht en verzorgend gevoel. De doekjes bevatten bovendien geen parfum en zijn geschikt voor de gevoelige huid.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.