Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Plekkers

Wat is een Plekker?

Een Plekker is een textielembleem om op je carnavalsoutfit te plakken. Het is een sticker die gemaakt is van satijn.

Van welke dorpen en steden bestaan er Plekkers?

Van maar liefst 260 woonplaatsen in onze streek zijn er textielstickers gemaakt. Klik op de vestiging bij jou in de buurt en je kunt zien welke Plekkers er in de vestiging worden uitgegeven.  

Hoeveel Plekkers zijn er?

Er zijn 260 verschillende Plekkers met daarop een woonplaats. Daarnaast nog vijf vrolijke Plekkers met een funny tekst. Deze kun je ook sparen en zo kun je ze alle zes sparen om op je outfit te plakken.

Zijn de Plekkers op?

Alle Plaatsnaam-Plekkers zijn in één keer uitgeleverd aan onze supermarkten.  Dus als je woonplaats er niet meer tussen zit, dan zijn ze helaas op. Daarnaast bestaan er ook vijf algemene vrolijke Plekkers. Deze zijn voor alle winkels gelijk en kunnen nog een keer besteld worden door de supermarkten. Maar ook hiervoor geldt OP=OP 

Waarom is er geen Plekker van mijn woonplaats?

We hebben van de meeste woonplaatsen uit onze streek een Plekker gemaakt. Maar liefst 260 verschillende. Maar het kan zijn dat je verder weg woont van een Jan Linders supermarkt en dat je dus buiten ons primaire gebied woont.  Daarnaast bestaan er ook kleine dorpjes, waar de minimale productie van de Plekkers te groot voor is, helaas.