Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

215

Jan Linders Vrije uitloopeieren M

215
  • Inhoud 6 stuks

Combineert goed met...

Onze Trots
Achterham superieur
ca. 325
Melkan
Goudse belegen plakken
245
Deze actie is geldig van 19-08-2019 t/m 25-08-2019
Korengoud
Vloer woudkorn heel
225

Productinformatie

Eieren uit het Land van Jan Linders
Onze eieren komen uit het Limburgse Ysselsteyn van familie Hubers. Een bewuste keuze, want hun kippen hebben een goed leven. Zowel in de stal als daarbuiten kunnen ze vrij rondscharrelen, ze krijgen goed voer en genieten van een 'zandbad'. Zo bent u verzekerd van de allerbeste eieren! 

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.