Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

2 halen 1 betalen
539

Warsteiner Bier 6 x 33cl

Het verschil dat je ziet. Kijk maar eens goed naar onze Pilsener. Zo zuiver kan Pilsener dus zijn. Het rijke, heldere lichtgoud ontstaat door ijskoude Lees meer...
539
  • Prijs per liter2,72
  • Inhoud 198 centiliter
Deze actie is geldig van 06-07-2020 t/m 12-07-2020

Productinformatie

[nl]

Smaak Licht hoppig
Serveertemperatuur 3-6 graden
Alcohol 4,8%
Brouwerij Warsteiner (Warstein, D)


[/nl]

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWarsteiner premium pilsener
  • Communicatie-adres59564 Warstein/Deutschland
  • ContactnaamWarsteiner Brauerei Haus Cramer KG

Het verschil dat je ziet. Kijk maar eens goed naar onze Pilsener. Zo zuiver kan Pilsener dus zijn. Het rijke, heldere lichtgoud ontstaat door ijskoude filtratie. En het gebruik van louter Reinheitsgebot ingrediënten. Zo maken wij een Pilsener die zich niet laat vergelijken. Zeker niet als je ‘m schenkt met Fingerspitzengefühl.

Nu in de aanbieding

Warsteiner pils in blik, 0.0, Radler of Radler 0.0

tray 6x33 cl
3.49 / 5.39
2 halen 1 betalen

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.