Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

396

g'woon Wasmiddel pods kleur

De wascapsules van g'woon bevatten twee compartimenten, die ieder zorgen voor specifieke waskracht. Zowel vetvlekken als proteïnevlekken zoals ijs, bloed Lees meer...
396
  • Inhoud 20 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

De wascapsules van g'woon bevatten twee compartimenten, die ieder zorgen voor specifieke waskracht. Zowel vetvlekken als proteïnevlekken zoals ijs, bloed of modder worden grondig verwijderd. Bovendien blijven de kleuren langer mooi. Je was wordt dus g'woon stralend schoon en blijft bovendien langdurig fris. Deze wascapsules zijn geschikt voor wassen op 30°C, 40°C, 60°C, en 90°C.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.