Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

199

g'woon Wasverzachter parfumvrij

Deze wasverzachter zorgt g'woon voor een aangename zachtheid van je wasgoed zonder dat er parfum is toegevoegd. Hierdoor is het ook geschikt voor mensen met een Lees meer...
199
  • Prijs per liter2,65
  • Inhoud 750 mililiter

ingredi├źnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingg'woon wasverzachter Parfumvrij 750 ml
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd
  • Contactnaamg'woon

Deze wasverzachter zorgt g'woon voor een aangename zachtheid van je wasgoed zonder dat er parfum is toegevoegd. Hierdoor is het ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Disclaimer
De ingredi├źnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.