Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

299

Wc Eend Toiletblok active clean citrus

4 x meer schuim* *in vergelijking met WC-Eend 5in1 toiletblok na spoelbeurt. Royaal actief schuim en een langdurige geur helpen uw toilet fris te laten Lees meer...
299
  • Prijs per kilo78,68
  • Inhoud 38 gram

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWC-EEND TOILETBLOK ACTIVE CLEAN CITRUS

4 x meer schuim* *in vergelijking met WC-Eend 5in1 toiletblok na spoelbeurt. Royaal actief schuim en een langdurige geur helpen uw toilet fris te laten ruiken en er schoon uit te laten zien tot de laatste spoelbeurt.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.