Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

259

Wc Eend Toiletreiniger extra parfum met lavendel

Unieke hals Beter bereik=betere schoon** **Beter bereik in vergelijking met andere toiletreinigers. Dankzij zijn unieke hals zorgt WC-Eend Lavender Lees meer...
259
  • Prijs per liter3,45
  • Inhoud 750 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWC-EEND TOILETREINIGER ACTION GEL LAVENDER FRESH

Unieke hals Beter bereik=betere schoon** **Beter bereik in vergelijking met andere toiletreinigers. Dankzij zijn unieke hals zorgt WC-Eend Lavender Fresh Toiletreiniger voor een grondige reiniging, waardoor uw toilet heerlijk fris wordt, zelfs onder de rand. 1) Dringt door en verwijdert kalkaanslag. 2) Verwijdert hardnekkige vlekken. 3) Minder schrobben.* 4) Maakt schoon boven en onder het water. 5) Verwijdert geurtjes. *in vergelijking met het verwijderen van vlekken zonder product.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.