469

Wellaflex WFLEX 2'DAY VOLUME HAIRSPRAY 250ML

Betere versteviging en zichtbaar meer volume dat tot wel 24 uur aanhoudt. Wella heeft haar nieuwe technologische innovatie toegevoegd aan de Wellaflex Lees meer...
469
  • Prijs per 18,76
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstDuitsland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

België


Betere versteviging en zichtbaar meer volume dat tot wel 24 uur aanhoudt. Wella heeft haar nieuwe technologische innovatie toegevoegd aan de Wellaflex Extra Sterke Verstevigende Volume Haarspray, zodat jij perfect haar kunt verkrijgen met een betere versteviging en zichtbaar meer volume dat tot wel 24 uur aanhoudt. De Flex'Volume Depot vormt een kussenachtige structuur die het haar een constante volumeboost geeft. • De fijnere neveldruppeltjes laten zich gelijkmatig verdelen en dringen dieper in om jou de drie tekenen van natuurlijk, flexibel haar te geven: natuurlijk aanvoelend zonder samen te plakken, verbeterde flexibiliteit voor een soepelvallende style, langdurige en betrouwbare, extra sterke versteviging. • Wellaflex Volume Haarspray Extra Strong Hold droogt snel zonder het haar uit te drogen, is makkelijk uit te borstelen en helpt het haar te beschermen tegen beschadiging door de zon.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.