Home Duurzaamheid Van en voor het zuiden

Van en voor het zuiden

Goed werkgeverschap - Jan LindersHet voordeel van het zuiden, daar gaan we iedere dag voor! Dat proeft u in de lekkerste streekproducten en in het beste vers van telers uit de regio. Maar we trekken het credo graag nog verder door.

Milieuvriendelijk vervoer
Vervoer is daarin een belangrijke pijler. Want iedere dag rijden onze vrachtwagens door onze prachtige streek. Deze vrachtwagens zijn én rijden zo milieuvriendelijk mogelijk, bijvoorbeeld door koel, vries- en kruidenierswaren in één wagen te combineren. Ook een slimme planning van de vrachten draagt bij aan een milieuvriendelijke manier van vervoeren.

Goed werkgeverschap
Iedere dag werken 4.000 medewerkers met veel enthousiasme in één van de 59 supermarkten, op het servicekantoor of in het distributiecentrum in Nieuw Bergen. Goed werkgeverschap is voor ons meer dan vanzelfsprekend. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze medewerkers en stimuleren persoonlijke groei. Ook geven we invulling aan de participatiewetgeving en zoeken graag versterking van medewerkers met een geestelijke of fysieke beperking.

Gezonde medewerkers
We zien het als onze taak om gezondheid onder onze medewerkers te stimuleren. Naast bijvoorbeeld ons uitgebreide fietsplan, worden er maatregelen getroffen op het gebied van gezond eten, bewegen en een goede werk-privébalans.