Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Duurzaamheid Van en voor het zuiden

Van en voor het zuiden

Goed werkgeverschap - Jan LindersHet voordeel van het zuiden, daar gaan we iedere dag voor! Dat proef je in de lekkerste streekproducten en in het beste vers van telers uit de regio. Maar we trekken het credo graag nog verder door.

Milieuvriendelijk vervoer
Vervoer is daarin een belangrijke pijler. Want iedere dag rijden onze vrachtwagens door onze prachtige streek. Deze vrachtwagens zijn én rijden zo milieuvriendelijk mogelijk, bijvoorbeeld door koel, vries- en kruidenierswaren in één wagen te combineren. Ook een slimme planning van de vrachten draagt bij aan een milieuvriendelijke manier van vervoeren.

Meedenkers
De stem van het zuiden is vertegenwoordigd in de Meedenkers. We vinden het belangrijk dat jouw supermarkt ook écht als jouw supermarkt voelt. Sluit je daarom aan bij De Meedenkers van Jan Linders; ons online klantenpanel. Via korte vrijblijvende vragenlijsten denk je mee over alles wat er in en om onze supermarkten speelt.