Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

175

Westmalle Tripel

Deze heldere, goudgele Tripel wordt onder toezicht van de monniken op beperkte schaal gebrouwen, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals Lees meer...
175
  • Prijs per liter5,30
  • Inhoud 33 centiliter
  • Statiegeld0,10

Productinformatie

Deze heldere, goudgele Tripel wordt onder toezicht van de monniken op beperkte schaal gebrouwen, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals gerstemout en hopbellen. Dit levende bier hergist nog in de fles. Trappist met hagelwitte vlokkige schuimkraag en karaktervolle smaak.

Kleur Diepgoud
Smaak Zacht, hoppig
Serveertemperatuur 8-14 graden
Alcohol 9,5%
Brouwerij Abdij Trappisten (Westmalle, B)ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten : o.a. gerstemout en hopbellen.


Allergenen-statement

Gerstemout


Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen

Marketing informatie

Deze heldere, goudgele Tripel wordt onder toezicht van de monniken op beperkte schaal gebrouwen en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals gerstemout en hopbellen.


Variatietip

Dit levende bier hergist nog in fles.Laat het enkele dagen rusten bij 8 - 14 graden Celsius. Schenk voorzichtig uit. De gist op de bodem degusteert u best apart.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWestmalle Tripel
  • Communicatie-adresAntwerpsesteenweg 496, B-2390, Malle, België
  • ContactnaamBrouwerij der Trappisten van Westmalle

Deze heldere, goudgele Tripel wordt onder toezicht van de monniken op beperkte schaal gebrouwen, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals gerstemout en hopbellen. Dit levende bier hergist nog in de fles.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.