Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

395

Whiskas Variatiepak vis in gelei 12 stuks

Onze maaltijden bevatten alles wat uw kat op het gebied van voeding nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. ✓ Met gebalanceerde mix van mineralen voor Lees meer...
395
  • Prijs per kilo3,29
  • Inhoud 1200 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Spanje


Onze maaltijden bevatten alles wat uw kat op het gebied van voeding nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. ✓ Met gebalanceerde mix van mineralen voor gezonde urinewegen. ✓ Met zink voor een gezonde huid & vacht. Geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Heerlijke stukjes kattenvoeding voor een gezonde en verse maaltijd. De maaltijd bevat alles wat je volwassen kat van nature nodig heeft om gelukkig en gezond te leven, Beschikbaar in 100g WHISKAS® maaltijdzakjes.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.