Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

229

Wilde perziken

229
  • Prijs per kilo4,58
  • Inhoud 500 gram
  • Land van herkomstSpanje

Combineert goed met...

0
Ijsbergsla
099
Jan Linders
Ambachtelijk gerookte spekblokjes 250 gram
ca. 349
Perfekt
Dressing honing mosterd
107

Productinformatie

Wilde perziken
De wilde perzik uit het Zuid-Amerikaanse Paraguay is voor velen een nieuw product, maar o zo lekker! De wilde perzik heeft sappig, stevig vruchtvlees en een heerlijk zoete smaak. Probeer de wilde perzik in een salade of leg de vrucht eens onder de grill.

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.