Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Raad het juiste bonbedrag en win!

Met meer dan 100 acties per week, de scherpste prijzen en nu nóg meer altijd laag geprijsde producten, doe je bij Jan Linders je dagelijkse boodschappen altijd voordelig. We checken de prijzen continu en zorgen - het hele jaar door - voor de beste prijs.

Wil jij kans maken op een goed gevulde boodschappenkar? Lees dan snel verder!

Stuur je antwoord in & win!

Stuur je antwoord in & win!

Wil jij een goed gevulde boodschappenkar winnen? Raad dan het juiste bonbedrag en maak kans! Stuur je antwoord uiterlijk zondag 1 november in. Vanaf 2 november is op deze pagina het juiste bonbedrag te zien. De winnaar ontvangt in week 45 persoonlijk bericht.

Kassabon week 44

Kassabon week 44

Raad jij het juiste bonbedrag van deze kassabon? Dan win je alle boodschappen die op het afgebeelde lijstje staan! 

Het bonbedrag is gebaseerd op de prijzen uit de folder van week 44 en is exclusief statiegeld. Bekijk ook de actievoorwaarden

Stuur je antwoord in

Denk jij het juiste bedrag te weten? Stuur dan uiterlijk zondag 1 november 2020 je antwoord in via onderstaand formulier. Op maandag 2 november wordt op deze pagina het juiste bonbedrag bekend gemaakt en in week 45 wordt de winnaar persoonlijk gecontacteerd.

Let op dat je de gegevens juist invult, deze worden gebruikt om de winnaar op de hoogte te stellen.

Bekijk ook de actievoorwaarden van deze winactie

Bonbedrag