Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Winactie GaiaZOO

 

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Sta oog in oog met ’s werelds mooiste dieren en maak een complete wereldreis in één dag! Bij Jan Linders maak je nu kan op een jaarabonnement GaiaZOO voor 4 personen! 

De prijsvraag
In GaiaZOO leven 400 grote flamingo's. Hoeveel kilo voer eten de 400 grote flamingo's samen per dag?

Geef antwoord op de prijsvraag, vul je antwoord in via onderstaand formulier en maak kans! We geven 3x een jaarabonnement voor 4 personen weg.

Verzekerd zijn van toegang tot GaiaZOO? Liefhebbers krijgen nu tegen inlevering van 125 punten het 2e toegangsticket gratis!

Geef antwoord op de prijsvraag & win!

Let op dat je alle gegevens correct invult, deze hebben we nodig om de winnaars op de hoogte te kunnen stellen. De 3 winnaars worden in week 43 bekend gemaakt. Je kunt deelnemen t/m 20 oktober 2019. Degene wie het dichtste bij het juiste antwoord zit wint de prijs.