Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Supermarkten Jan Linders Reusel
Jan Linders Reusel
Markt 6 Reusel 5541 EA
Phone: 0497-645651

Reusel

Markt 6
5541 EA
0497-645651
  • Openingstijden
  • Maandag: 08:00 - 21:00
  • Dinsdag: 08:00 - 21:00
  • Woensdag: 08:00 - 21:00
  • Donderdag: 08:00 - 21:00
  • Vrijdag: 08:00 - 21:00
  • Zaterdag: 08:00 - 21:00
  • Zondag: 09:00 - 20:00

Welkom!

We heten we je van harte welkom bij Jan Linders Reusel aan de Markt 6.

In onze supermarkt profiteer je van het voordeel van het zuiden. Als beste in vers staan onze versafdelingen in de supermarkt centraal. We bieden het beste en lekkerste vers, zo veel mogelijk uit eigen streek. We hebben al 14 jaar de beste bakkerij van Nederland! Ook vind je het grootste bierassortiment bij ons, we zijn al 6 keer verkozen tot Beste supermarkt in bier én speciaalbier.

In het hart van onze supermarkt vind je De Keuken van Jan Linders: een deli-eiland met vers belegde broodjes, pizza's en dagverse maaltijden.

Onze klantgerichte medewerkers staan iedere dag voor je klaar om je te verrassen met de beste en scherpste acties.

Graag tot ziens!

Bart Sanders,
Supermarktmanager Jan Linders Reusel

Onze diensten

Like ons op Facebook!

Jan Linders Reusel op Facebook

Op onze Facebookpagina vind je leuke winacties, aanbiedingen en laatste nieuwtjes uit de buurt.

Ga snel naar onze pagina en like ons!

Jan Linders Fonds

Stichting Campagneteam Huntington

Campagneteam Huntington is een stichting, welke uitsluitend uit vrijwilligers bestaat, met als doel het vergroten van de bekendheid van de ziekte van Huntington en het inzamelen van fondsen voor onderzoek naar genezing van de ziekte. De opbrengsten worden volledig besteed aan onderzoek naar de ziekte van Huntington.

tl_files/content_resources/images/jlfonds.jpg

Meer informatie

Bingo mee bij Jan Linders Reusel!

Bingo mee en maak kans op mooie prijzen! Vanaf maandag 10 augustus ontvang je een unieke bingokaart bij besteding vanaf 15 euro. Meer informatie.