Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Wintergroente

Wintergroente: de smaak van winter

Winterse kost met seizoensgroente
Winterse kost is veel veelzijdiger dan veel mensen denken. Met groente uit het seizoen maakt u de heerlijkste gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van pastinaak, schorseneren of spinazie? Heerlijk in een winterse stamppot, maar ook in de onderstaande gerechten. 

Schorseneren van teler Smeets
Onze schorseneren komen van teler Smeets uit het Limburgse Maasbree. Schorseneren zijn bruine lange wortels met een smaak die iets weg heeft van asperges. Zeker het proberen waard!

Pastinaken uit het Limburgse Helden
De pastinaak is een van de smaakvolste wortelgroente. Het heeft een zoete, anijsachtige aroma wat warmte geeft aan gerechten. Pastinaak bevat veel vitamine C en is rijk aan mineralen. Deze 'vergeten groente' wordt o.a. geteeld door teler Teeuwen uit het Limburgse Helden.

Rundertartaartje met schorseneer en winterwortel - Jan Linders
   
Salade van geroosterde wintergroente - Jan Linders
   
Pastinaaksoep met kip en kerrie - Jan Linders