Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

085

Winterpeen verpakt

Oogst De naam winterpeen heeft waarschijnlijk te maken met de periode waarin de peen geoogst werd: namelijk het najaar. Vroeger werd deze na de oogst, en dus in Lees meer...
085
  • Inhoud 1000 gram
  • Land van herkomstNederland

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWinterpeen
  • Communicatie-adresVierbundersweg 90, 5047 TN Tilburg
  • ContactnaamJansen-Dongen

Oogst De naam winterpeen heeft waarschijnlijk te maken met de periode waarin de peen geoogst werd: namelijk het najaar. Vroeger werd deze na de oogst, en dus in de winter, veel gegeten. Tegenwoordig kun je winterpeen het hele jaar door eten.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.