539

Nalys Keukenpapier wish

Het keukenpapier met vellen op maat van de hand. De unieke afmetingen bieden u de keuze om de hoeveelheid papier te gebruiken die nodig is. Dit zorgt voor Lees meer...

539
  • Prijs per 5,39
  • Inhoud 2 rol
  • Land van herkomstBelgië

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

België


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingNalys Wish Keukenpapier 2 Rollen

Het keukenpapier met vellen op maat van de hand. De unieke afmetingen bieden u de keuze om de hoeveelheid papier te gebruiken die nodig is. Dit zorgt voor minder verspilling.U hebt een FSC product gekozen. Het FSC label is de garantie dat uw Nalys product wordt vervaardigd met gecertificeerde grondstoffen, komende uit verantwoord bosbeheer en gecontroleerde bronnen. Door Nalys te kiezen, maakt u dus een mooi gebaar voor de planeet.

Nu in de aanbieding

Nalys keukenpapier Vochtvangers of Wish

2x pak 2 rollen
10.78
1 + 1

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.