Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

095

Hoegaarden Wit 30cl

095
  • Prijs per liter3,17
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10

Productinformatie

Dit frisse witbier wordt sinds 1445 gebouwen. Toen in Hoegaarden in België een witbierrecept werd ontwikkeld waarin naast traditionele ingrediënten ook een vleugje koriander en gedroogde appelsienschil werden gebruikt en de basis werd gelegd voor de buitengewoon frisse en verrassend zachte smaak van Hoegaarden.  

Kan een Witte nog witter? Tuurlijk. Zet je lege glas in de diepvries tot het witbevroren is. Misschien wat koud aan de handjes, maar zeker nog smakelijker. Hoegaarden is ongefilterd en hergist op de fles en heeft daardoor een van nature troebele, witgele kleur.

Kleur Blond
Smaak Citrus, zacht
Serveertemperatuur 4-8 graden
Alcohol 4,9%
Brouwerij De Kluis (Hoegaarden, B)Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.