111

Hoegaarden Wit fles

111
  • Prijs per liter3,70

Productinformatie

Dit frisse witbier wordt sinds 1445 gebouwen. Toen in Hoegaarden in België een witbierrecept werd ontwikkeld waarin naast traditionele ingrediënten ook een vleugje koriander en gedroogde appelsienschil werden gebruikt en de basis werd gelegd voor de buitengewoon frisse en verrassend zachte smaak van Hoegaarden.  

Kan een Witte nog witter? Tuurlijk. Zet je lege glas in de diepvries tot het witbevroren is. Misschien wat koud aan de handjes, maar zeker nog smakelijker. Hoegaarden is ongefilterd en hergist op de fles en heeft daardoor een van nature troebele, witgele kleur.

Kleur Blond
Smaak Citrus, zacht
Serveertemperatuur 4-8 graden
Alcohol 4,9%
Brouwerij De Kluis (Hoegaarden, B)  • Inhoud 0.3 liter
  • Land van herkomstBelgië

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.