199

Witlof

Met zorg en aandacht geteeld door o.a. onze teler Stemkens uit Kessel-Eik. 

199
  • Prijs per kilo3,98

Combineert goed met...

Jan Linders
Katenspek
300
Perfekt
Mix voor kaassaus
071
Krieltjes
079

Productinformatie

Witlof: lekker en gezond
Witlof is een voedzame groente die heel wat verschillende vitaminen bevat. Het is caloriearm en heeft een gunstig effect op de bloeddruk. Witlof kan rauw worden gegeten door het bijvoorbeeld te mengen in de salade. Of maak er een ovenschotel, stamppot, taart of soep van. 

Rauw is witlof bitterder van smaak dan wanneer hij gestoofd of gebakken is. Dan wordt de bittere smaak namelijk verdrongen door een zoetere smaak. 

Witlof bewaren en bereiden
Bewaar witlof in de koelkast, bij voorkeur in een plastic of papieren zak met gaatjes. Dan houdt u hem een week goed. Verwijder voor bereiden de buitenste blaadjes en snijd het onderkantje eraf. Was ook even goed voor gebruik.

Recepten met witlof
Met witlof kunt u veel recepten maken: salades, soep, of wat traditioneler, uit de oven met kaas en ham. Zo is er een gerecht voor iedereen! Kijk voor meer recepten in onze receptenzoeker.

Gewokte witlof met sesamkip - Jan LindersMaaltijdsalade van witlof en gegrilde lente-ui - Jan LindersWitlofsoep met blauwe kaas - Jan Linders

  • Inhoud 0.5 kilogram
  • Land van herkomstNederland

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.