Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

199

Witte Reus Duo actief lavendel

Tot 100% meer frisheid* *In vergelijking met de geurconcentratie van vaste toiletblokken Provencaalse lavandel** **Synthetisch parfum. Duo-actief Lees meer...
199
  • Prijs per liter39,80
  • Inhoud 50 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Hongarije


Tot 100% meer frisheid* *In vergelijking met de geurconcentratie van vaste toiletblokken Provencaalse lavandel** **Synthetisch parfum. Duo-actief wc reiniger + luchtverfrisser Witte Reus Duo-Actief combineert het gemak van een vloeibare WC reiniger en een luchtverfrisser in één enkel product: 1 Het blauwe compartiment bevat reinigingselementen die kalk en ander vuil verwijderen en zo uw toilet hygiënisch schoon houden. 2 Het paarse compartiment bevat een fris parfum dat spoelbeurt na spoelbeurt wordt verspreid.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.