185

Witte Reus Duo actief tegen nare geuren

Tot 100% meer frisheid* *In vergelijking met de geurconcentratie van vaste toiletblokken. Witte Reus Duo-Actief combineert het gemak van een vloeibare WC Lees meer...
185
  • Prijs per 37,00
  • Inhoud 0

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Hongarije


Tot 100% meer frisheid* *In vergelijking met de geurconcentratie van vaste toiletblokken. Witte Reus Duo-Actief combineert het gemak van een vloeibare WC reiniger en een luchtverfrisser in één enkel product: 1 Het blauwe compartiment bevat reinigingselementen die kalk en ander vuil verwijderen en zo uw toilet hygiënisch schoon houden. 2 Het lichtgroene compartiment bevat een evenwichtige combinatie van twee technologieën, die ervoor zorgen dat nare geuren worden bestreden en geneutraliseerd: - Neofresh: Een slimme mix van speciale aroma's die ongewenste geuren op een krachtige manier neutraliseren. -X-odor: De stank-moleculen worden als een magneet gevangen en ingekapseld.

Nu in de aanbieding

Witte Reus WC-gel of toiletblokken

5x flacon of pak
9.25 / 18.45
5 voor 500
5 00

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.