Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

1 + 1
205

Witte Reus Duo actief tegen nare geuren

Tot 100% meer frisheid* *In vergelijking met de geurconcentratie van vaste toiletblokken. Witte Reus Duo-Actief combineert het gemak van een vloeibare WC Lees meer...
205
  • Prijs per liter41,00
  • Inhoud 50 mililiter
Deze actie is geldig van 19-08-2019 t/m 25-08-2019

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Hongarije


Tot 100% meer frisheid* *In vergelijking met de geurconcentratie van vaste toiletblokken. Witte Reus Duo-Actief combineert het gemak van een vloeibare WC reiniger en een luchtverfrisser in één enkel product: 1 Het blauwe compartiment bevat reinigingselementen die kalk en ander vuil verwijderen en zo uw toilet hygiënisch schoon houden. 2 Het lichtgroene compartiment bevat een evenwichtige combinatie van twee technologieën, die ervoor zorgen dat nare geuren worden bestreden en geneutraliseerd: - Neofresh: Een slimme mix van speciale aroma's die ongewenste geuren op een krachtige manier neutraliseren. -X-odor: De stank-moleculen worden als een magneet gevangen en ingekapseld.

Nu in de aanbieding

Witte Reus of Glorix toiletblokken

alle varianten
pak of flacon
1.99 / 6.49
1 + 1

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.