Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

449

Witte Reus Toiletblok actief blauw 2 stuks

Gecertificeerd als kinderveilig volgens DIN EN 862 (2006) Kleurt het water blauw Het eerste blauw water toiletblok dat continu werkt met 4 actieve Lees meer...
449
  • Prijs per kilo44,90
  • Inhoud 100 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWitte Reus Blauw Actief toiletblok 2 x 50g.

Gecertificeerd als kinderveilig volgens DIN EN 862 (2006) Kleurt het water blauw Het eerste blauw water toiletblok dat continu werkt met 4 actieve elementen: 1. Reinigt uw toilet zelfs tussen spoelbeurten door dankzij de krachtige blauw water ballen. 2. Voorkomt de vorming van kalkaanslag. 3. Verspreidt een frisse geur. 4. Voor complete hygiëne in het toilet.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.