Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

299

Witte Reus Toiletblok kracht actief boost

+40% meer frisheid in de kern** ** +40% meer frisheid in de kern van de toiletbal ten opzichte van de buitenste laag. Toiletblok met 4 actieve elementen: 1 Lees meer...
299
  • Prijs per kilo59,80
  • Inhoud 50 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWITTE REUS KA BLOESEM 50GR

+40% meer frisheid in de kern** ** +40% meer frisheid in de kern van de toiletbal ten opzichte van de buitenste laag. Toiletblok met 4 actieve elementen: 1 Reinigend schuim Reinigt uw toilet bij elke spoelbeurt. 2 Anti-kalk formule Voorkomt de vorming van kalkaanslag. 3 Vuilbeschermer Voorkomt de vorming van vuil. 4 Extra frisheid Verspreidt een frisse Bloesem*** geur. *** Synthetisch parfum. Elke toiletbal heeft een kern die +40% meer frisheid bevat dan de buitenste laag, voor intense frisheid van de eerste tot de laatste spoelbeurt! Witte Reus Kracht Actief Bloesem*** *** Synthetisch parfum.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.