Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Crispy Chicken Wrap

Maak een heerlijke Crispy Chicken Wrap!

Deze Crispy Chicken wrap is niet alleen super lekker, ook nog eens super simpel. Wist je dat je deze wrap ook koud kunt eten? Lekker voor de lunch of een gezellige picknick. Smakelijk!

Dit heb je nodig:

  • 1 pak Santa Maria Tex Mex Soft Tortilla

  • 500 g kipfilet, in blokjes

  • 1 zakje Santa Maria Crispy Chicken Seasoning Mix

  • 2 el olie

  • 1 krop ijsbergsla, in reepjes

  • 1 komkommer in kleine stukjes

  • 2 tomaten

  • Perfekt knoflooksaus 250 ml

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 225 ᵒC

  2. Snijd de kipfilets in blokjes en mix ze in een kom met de olie en de Crispy Chicken Seasoning mix.

  3. Roer het goed door en verdeel de kip over een ingevette ovenschaal en bak 15 minuten totdat de kip helemaal goudbruin en krokant is.

  4. Verwarm de Santa Maria Tex Mex Soft Tortilla’s volgens de instructies op de verpakking.

  5. Verdeel de kipblokjes, sla, tomaat en de komkommer over de tortilla’s en maak af garneer wat knoflooksaus.

  6. Vouw de tortilla's dicht en geniet!