Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

299

g'woon Zachte brokken adult

Deze kleine zachte brokjes van g'woon bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen en bouwstoffen die je volwassen hond nodig heeft. Ook zijn alle Lees meer...
299
  • Prijs per kilo1,99
  • Inhoud 1500 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingg'woon Zachte Brokken met Rund 1,5kg

Deze kleine zachte brokjes van g'woon bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen en bouwstoffen die je volwassen hond nodig heeft. Ook zijn alle essentiële vitamines en mineralen aanwezig waaronder vitamine A ter ondersteuning van een goed gezichtsvermogen, vitamine D3 ter ondersteuning van het skelet en vitamine E ter ondersteuning van een goed werkend immuunsysteem.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.