Home De Zachte G-Weken

Het zijn de Zachte G-Weken bij Jan Linders met de G van Gewoon uit de streek! Jan Linders haalt al jarenlang zoveel mogelijk uit eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Extra lekker van dichtbij!

Ralph de Kok: dé BBQ-chef van het zuiden!

"Ik ben Ralph de Kok, professioneel BBQ'er, en speciaal voor Jan Linders maak ik een aantal fantastische BBQ-recepten met de lekkerste streekproducten! Bekijk snel de receptvideo's. Maken die hap!"

Ralph houdt zich al jaren bezig met barbecueën en buitenkoken: “Ik gebruik mijn barbecues als kooktoestellen, een soort ‘verlengstuk’ van de keuken.” Inmiddels is hij als BBQ-chef vaak te zien op RTL4, SBS6 en 24Kitchen. Hij is opgegroeid in het Brabantse Cuijk, een echte BBQ-professional, Gewoon uit onze eigen streek! Bekijk zijn receptvideo's en laat je inspireren, iedere week delen we een nieuwe video! Alle recepten zijn natuurlijk ook na te lezen op proefhetzuiden.nl.

BBQ'en met het lekkerste uit eigen streek

Gegrilde bloemkoolsteak uit eigen streek

Gegrilde bloemkoolsteak uit eigen streek

BBQ'en doe je met de lekkerste producten uit onze eigen streek! Wat dacht je van deze bloemkoolsteak? Lekker met gele curry en mango. Ralph de Kok maakte speciaal voor jou dit heerlijke vega BBQ-recept.

Naar het recept >>

Een van de lekkerste BBQ-desserts!

Een van de lekkerste BBQ-desserts!

Een crumble van de BBQ, kan dat? Ja zeker! Met de lekkerste appels en kersen, Gewoon uit eigen streek, maakte Ralph dit overheerlijke BBQ-dessert! Dat ziet er toch heerlijk uit? Zoals Ralph zelf zou zeggen: "maken!"

Naar het recept >>

Gewoon uit onze streek

Al deze producten komen Gewoon uit onze streek én zijn nu extra voordelig! Dat is het voordeel van het zuiden.

ca. 332
Jan Linders

Lange varkenshaas 1 op schaal

250 gram
ca. 625
Jan Linders

Biefstuk 2 op schaal

270 gram
189
Korengoud

Vloer woudkorn heel

1 stuk
ca. 338

Sperziebonen los

1000 gram
075

Kropsla

1 stuk
085

Venkel

1 stuk
2 voor 079
055

Komkommer

1 stuk
Bekijk aanbieding:
Komkommers
349
Onze Trots

Onze Trots aardbeien

400 gram
399
Onze Trots

Kersen 400gr. vp.

400 gram
9.00 687
ca. 687
Onze Trots

Skin ribeye ca250gr

300 gram