Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home De Zachte G-Weken

Het zijn de Zachte G-Weken bij Jan Linders met de G van Gewoon uit de streek! Gewoon uit de streek, dat zijn onze streekproducten. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Daar zijn we trots op!

Bekijk snel de lekkerste streekproducten en de beste acties én vergeet niet om een kijkje te nemen op proefhetzuiden.nl voor heerlijke recepten!

De lekkerste aardbeien uit het zuiden

De lekkerste aardbeien uit het zuiden

Wij kiezen altijd voor de beste kwaliteit: echte smaakaardbeien van onze telers uit het zuiden. Felrood, lekker groot, heerlijk zoet én Gewoon uit onze eigen streek!

Lees meer >>

AA-kwaliteit asperges uit Limburg

AA-kwaliteit asperges uit Limburg

Onze AA-kwaliteit asperges komen van onze teler Teboza uit het Limburgse Helden. Proef de echte verse smaak van het zuiden bij Jan Linders, verser vind je ze nergens!

Lees meer >>

Gewoon uit onze streek

Al deze producten komen Gewoon uit onze streek én zijn nu extra voordelig! Dat is het voordeel van het zuiden.

4 voor 500
225
Korengoud

Vloer woudkorn heel

1 stuk
Bekijk aanbieding:
Alle Korengoud broden
129

Salatrio

1 stuk
ca. 998

Asperges los

1000 gram
199

Zoete punt paprika

2 stuks
439
Jan Linders

Vrije uitloopeieren M

15 stuks
299
Onze Trots

Tomatensoep

540 mililiter
319
Onze Trots

Limburgse aspergesoep met ham

540 mililiter
ca. 617
Jan Linders

Runder pepersteak

325 gram