Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

291

Zwitsal Zeep 4-pak

Crème Zeep Met rijke voedingsstoffen die het babyhuidje helpen te beschermen tegen uitdrogen, waardoor het knuffelzacht blijft. Ideaal voor de dagelijkse Lees meer...
291
  • Prijs per kilo8,08
  • Inhoud 360 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingr


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingBABYZEEP
  • ContactnaamSARA LEE HH&BC NEDERLAND BV

Crème Zeep Met rijke voedingsstoffen die het babyhuidje helpen te beschermen tegen uitdrogen, waardoor het knuffelzacht blijft. Ideaal voor de dagelijkse hygiëne van de handjes en het huidje. Handjes wassen is een stuk leuker als ik het zelf mag doen!

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.