Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 269

Zoete aardappelen los

Zoete aardappel is kruimelig en zoet van smaak. Een ontzettend diverse aardappel, lekker in zowel hartige als zoete gerechten. 

ca. 269

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo2,69
  • Inhoud ca. 1000 gram
  • Land van herkomstUSA

Combineert goed met...

Jan Linders
Walnoten
329
Jan Linders
Roquefort agricole
ca. 321
Stoney Creek
Chardonnay semillon
599

Productinformatie

Smaak zoete aardappel
Zoete aardappel is kruimelig en zoet van smaak. De aardappel is rijk aan zetmeel en suiker. Zoete aardappelen horen stevig aan te voelen, dan zijn ze vers. 

Zoete aardappel in gerechten
Zoete aardappelen zijn ontzettend veelzijdig: gekookt, gebakken, gefrituurd, gepureerd of zelfs rauw, het kan allemaal. Of verwerk de aardappel in een soep. Serveer een flinke dot crème fraiche en knoflooktoast.  

Contact-informatie

Communicatie-adres Postbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
Contactnaam Jan Linders b.v.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.