Home Elke week nieuwe zomeracties!

Bij Jan Linders profiteer je elke week van nieuwe zomeracties. Zoals ons 3+1 BBQ-assortiment, onze perfect gegaarde spareribs voor op de BBQ en nog véél meer! De lekkerste seizoensproducten met de échte smaak van het zuiden en natuurlijk extra scherp geprijsd. Houd onze folder in de gaten voor wekelijks nieuw voordeel. Zo maken we de zomer betaalbaar!

Kies & mix met ons 3+1 BBQ-assortiment

Kies & mix met ons 3+1 BBQ-assortiment

Je BBQ't deze hele zomer lekker voordelig wanneer je kiest & mixt met héél veel vlees en vis uit ons 3+1 BBQ-assortiment! Je herkent de producten aan de 3+1 sticker in de supermarkt.

Bekijk het assortiment >>

BBQ-bier van het jaar!

BBQ-bier van het jaar!

Om de zomer te vieren hebben onze bierspecialisten een uniek speciaalbier verkozen tot BBQ-bier van het jaar. La Goudale Grand Cru! Verrassend lekker en perfect voor bij de BBQ!

Heerlijk malse spareribs voor op de BBQ!

Heerlijk malse spareribs voor op de BBQ!

Dé BBQ-favoriet van onze vakslagers! Rijk gemarineerd en heerlijk mals van smaak. De lekkerste spareribs van het zuiden!

Inspiratie met onze spareribs >>

Proef de zomer met ons Volume Voordeel!

Proef de zomer met ons Volume Voordeel!

Ben je op zoek naar iets lekkers bij de zomerborrel? Profiteer dan van ons Volume Voordeel op tapas en buitenlandse kaasjes: altijd 3 voor 6 euro. Kies & mix jouw favorieten!

Zomers genieten: lekker tafelen binnen & buiten

Mix & Match erop los!

Mix & Match erop los!

Exclusief voor Liefhebbers: Van maandag 5 juni t/m zondag 23 juli 2023 wissel je jouw Liefhebbers-punten in voor kortingen tot 90% op het hippe zomerse tapasservies van Bowls & More. Met de topkwaliteit kommen presenteer je de lekkerste kleine hapjes en snacks. Deze zijn verkrijgbaar in 4 formaten en in 3 verschillende kleuren. Samen met de stijlvolle servetten, hippe placemats en de grote houten serveerplank creëer je een mooie zomers gedekte tafel. Alle items zijn perfect met elkaar te combineren. Wordt het in de avond wat koeler? Het ultrazachte plaid biedt uitkomst. Deze is niet alleen ontzettend mooi maar houdt je ook nog eens lekker warm. Laat die heerlijke zomerse dagen maar komen! Je hebt al een item vanaf 0,99 bij inlevering van 50 Liefhebbers-punten.

Bekijk de spaaractie >>

Proef de zomer met onze streekproducten!

Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit onze eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog én passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten, lekker vertrouwd van dichtbij. Ontdek onze streekproducten van dit seizoen!

500
Onze Trots

Koude schotel

1 kilogram
600
Jan Linders

Limousin Biefstuk

250 gram
204

Sperziebonen

500 gram
275

Pitloze witte druiven

0.5 kilogram
399
Onze Trots

Smaakaardbeien

0.4 kilogram
Bekijk aanbieding:
Onze Trots smaakaardbeien
250
Korengoud

Karakterbrood wit

1 stuk
289

Tiny tomato

0.17 kilogram
250
Onze Trots

Limburgse gebakken ham

100 gram