Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Zinderende zomerrecepten

Verfrissende recepten met zomerfruit

Als beste supermarkt in álle vers zorgen wij ook in de zomer voor jouw dagelijkse portie fruit! Plak je spaarkaart vol om onze fruitige zomerspecials te bemachtigen en geniet van onze verfrissende zomerrecepten op jouw nieuwe strandlaken!

Zoek de verkoeling op met watermeloen

De lekkerste variaties met ananas

Lang leve het zomerkoninkje!

Dit kun je doen met citroen

Goed voorbereid op vakantie

Zie jij jezelf al dobberen?

Zie jij jezelf al dobberen?

Maak je collectie fruitige zomerspecials compleet! Met 5 zegels (1 zegel bij iedere 15 euro aan boodschappen) heb jij met een kleine bijbetaling al een van onze zomerspecials in huis! Heerlijk zachte strandlakens, handige hamamdoeken en de leukste opblaasitems. Allemaal in kleurrijke fruitdesigns!

Spaar mee >>