Home Spaar voor fruitige zomerspecials

Extra informatie

Fris en fruitig de zomer in!

Spaar voor zomerspecials

Ook in de zomer zeker zijn van je dagelijkse portie fruit? Als beste supermarkt in álle vers zorgen we daar wel voor! Daarom spaar je bij Jan Linders nu voor fruitige zomerspecials: heerlijk zachte strandlakens, handige hamamdoeken en leuke opblaasitems. Allemaal in kleurrijke fruitdesigns!

Hoe werkt het sparen?

  • Je ontvangt van maandag 4 juni t/m zondag 19 augustus 2018 één zomerzegel bij iedere 10 euro* aan boodschappen.
  • Met een volle spaarkaart van 5 zegels en een kleine bijbetaling is zo'n fruitige zomerspecial al van jou!
  • Je kunt je volle spaarkaart(en) inleveren t/m zondag 2 september 2018.

Bekijk voor meer informatie de algemene actievoorwaarden van deze spaaractie.

Spaar voor fruitige strandlakens

Luxe strandlakens in vier verschillende fruitdesigns. De strandlakens zijn 90x170 cm en van 100% hoogwaardig Egyptisch katoen. 1 zijde is velours. Met 5 zegels en een kleine bijbetaling van 7,49 euro lig jij fris en fruitig op het strand deze zomer!

Fruitige strandlakens

Handige hamamdoeken

Spaar ook voor deze handige hamamdoeken in twee verschillende fruitdesigns. Deze frisse hamamdoeken zijn net als de strandlakens 90x170 cm en van 100% hoogwaardig Egyptisch katoen. Met 5 zegels en een kleine bijbetaling van 4,99 is deze hamamdoek al van jou!

Handige hamamdoeken

Maak je zomer compleet met deze fruitige opblaasitems

Deze leuke fruitige opblaasitems mogen niet ontbreken op het strand. Zie jij jezelf al dobberen in deze super leuke watermeloen zwemband?! Let op: er zijn maar een beperkt aantal opblaasitems beschikbaar, dus wees er snel bij. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je al één zomerzegel en bij 5 zegels is je spaarkaart vol. Je hebt dus zo de hele collectie bij elkaar!

Fruitige opblaasitems

Veel gestelde vragen

Waar en wanneer ontvang ik de actiezegels?

Van 4 juni t/m 19 augustus ontvangt u bij iedere €10,- aan boodschappen* een actiezegel bij onze supermarkten. Met uitzondering van geneesmiddelen, rookwaren, zuigelingenvoeding nr. 1, statiegeld, (prepaid)tegoeden en, cadeaukaarten kortingsbonnen. 

Welke motieven zijn er beschikbaar?

Luxe strandlaken :  watermeloen, ananas, citroen en aardbei)
Hamamdoek : aardbeien en ananas)
Strandbal met een ananas in de binnenzijde
Zwemband met een motief van een watermeloen

Zijn alle zomerspecials tot eind van de spaaractie verkrijgbaar?

Strandlakens en hamamdoeken zijn tot 19 augustus verkrijgbaar, al kan het motief wijzigen op het einde van de spaarperiode. Voor de twee opblaasbare varianten, strandbal en zwemband, geldt OP=OP.

Tot wanneer kan ik mijn spaarkaart inwisselen?

Je kunt sparen tot en met 19 augustus en daarna tot 2 september je volle spaarkaart nog inwisselen.

Hoe ziet de zegel eruit?

Het is een klein rond zegeltje met als afbeelding de watermeloen zwemband. Andere zegels worden ook niet geaccepteerd.

Hoe moet in de strandlakens en hamamdoeken wassen?

De wasvoorschriften zijn zichtbaar op het waslabel, bevestigd aan de strandlakens en hamamdoeken. Zowel de hamamdoeken als strandlakens mogen op maximaal 40 graden gewassen worden en mogen niet in de droger. 

Hoe worden de zegels berekend over mijn boodschappen?

Bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen krijg je 1 zegel. Een aantal artikelen zijn hiervan wettelijk uitgesloten, namelijk geneesmiddelen, rookwaren, zuigelingenvoeding nr. 1, statiegeld, (prepaid)tegoeden en, cadeaukaarten kortingsbonnen. 

Als ik een volle spaarkaart heb, kan ik deze terug wisselen voor contant geld?

Volle spaarkaarten zijn niet in te wisselen tegen geld. Natuurlijk mag je de spaarkaart wel aan iemand anders afgeven. Deze zijn namelijk niet naam gebonden.

Ik heb een klacht, wat nu?

Mocht er onverhoopt aangeschafte zomerspecial defect zijn kun je tijdens de spaarperiode (4 juni t/m 19 augustus) met verpakking en special terugkomen naar de supermarkt.Je krijgt dan een nieuw artikel of je geld terug. Na de spaarperiode vervalt de garantie. Heb je verder nog vragen? Dan kun je terecht bij onze klantenservice.