Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

599

Zuydpunt Cabernet sauvignon shiraz

Zuydpunt Cabernet Sauvignon - Shiraz In 1652 plantten de eerste kolonisten druiven aan om voc-schepen te voorzien van verse producten. Jan van Riebeeck Lees meer...
599
  • Prijs per liter7,99
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Zuydpunt Cabernet Sauvignon Shiraz
In 1652 plantten de eerste kolonisten druiven aan om voc-schepen te voorzien van verse producten. Jan van Riebeeck maakte voor het eerst Zuid-Afrikaanse wijn in 1658 en inmiddels genieten wijnen van de Zuydpunt wereldwijde bekendheid.

Smaak van Zuydpunt
Deze diep rode wijn heeft mooie aroma's van zwarte bessen en geroosterde amandelen. Deze aroma's komen terug in de smaak, gecombineerd met soepele tannines. De afdronk is soepel en kruidig. 

Kleur rood
Smaak rood vol
Druifsoort Cabernet Sauvignon, Shiraz
Alcohol 13.0%
Land Zuid-Afrika
Lekker bij pasta, kaas of vlees


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Bevat :Wijn (SULFIET)


Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Bewaarinstructies

Koel en donker bewaren.


Bereidingsinstructies

Lekker bij rood vlees, pasta's en kazen.


Marketing informatie

2013. W.O. Western Cape.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingZuydpunt cabernet sauvignon shiraz
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamSuperunie (wijn)

Zuydpunt Cabernet Sauvignon - Shiraz In 1652 plantten de eerste kolonisten druiven aan om voc-schepen te voorzien van verse producten. Jan van Riebeeck maakte voor het eerst Zuid-Afrikaanse wijn in 1658 en inmiddels genieten wijnen van de Zuydpunt wereldwijde bekendheid. Deze Cabernet Sauvignon - Shiraz is een volle wijn met een geur van zwarte bessen en geroosterde amandelen en een fijne kruidigheid in de afdronk.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.