Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

599

Zuydpunt Chenin blanc viognier

599
  • Prijs per liter7,99
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Zuydpunt Chenin Blanc Viognier
In 1652 plantten de eerste kolonisten druiven aan om voc-schepen te voorzien van verse producten. Jan van Riebeeck maakte voor het eerst Zuid-Afrikaanse wijn in 1658 en inmiddels genieten wijnen van de Zuydpunt wereldwijde bekendheid.

Smaak van Zuydpunt
De neus toont intens tropische fruit met een bloemerige ondertoon. De smaak omvat diverse lagen van fruit zoals meloen, perzik en abrikoos.  Een echte verfrissende wijn.

Kleur wit
Smaak wit fruitig
Druifsoort Chardonnay, Viognier
Alcohol 13.0%
Land Zuid-Afrika
Lekker bij vis, kalfsvlees of salades


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Bevat sulfieten


Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Land van oorsprong

Zuid Afrika


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingZuyd Punt Chenin Viognier
  • Plaats van oorsprongWESTERN CAPE
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamC.I.V. Superunie B.A.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.