Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

124

Brand Blond 30cl

Brand Blond is een blond bier met krachtige, fruitig karakter en een uitbundig hoparoma door de vijf verschillende hopsoorten en drie soorten mout. In 2013 was Lees meer...
124
  • Prijs per liter4,13
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10

Productinformatie

Brand Zwaar Blond is het winnende bier van de Bierbrouwwedstrijd 2013. Vijf verschillende hopsoorten in combinatie met drie moutsoorten geven dit bier zijn krachtige en fruitige karakter en een uitbundig hoparoma.

Kleur Blond
Smaak Fris, fruitig
Serveertemperatuur 6-8 graden
Alcohol 8,5%
Brouwerij Brand (Wijlre)


Brand Blond is een blond bier met krachtige, fruitig karakter en een uitbundig hoparoma door de vijf verschillende hopsoorten en drie soorten mout. In 2013 was Brand Blond het winnende bier uit de Brand bierbrouwwedstrijd van Jacques Bertens, uit Loon op Zand.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.